Kiltatalo Walhalla

“Hic tempus non transit”

OLK ry:n kiltatalo Walhalla sijaitsee Oulun Hietasaaressa hyvien kulkuyhteyksien varrella osoitteessa Jaalakuja 1 (katso sijainti tästä linkistä). Matkaa kaupungin keskustasta on hieman yli 2 kilometriä, ja Nallikarin uimaranta ja camping-alue sekä Holiday Club Oulun Eden sijaitsevat alle kilometrin päässä.

OLK ry vuokraa Walhallaa yksityishenkilöille, yrityksille ja järjestöille juhlia, kokouksia, saunailtoja ja muita tilaisuuksia varten. Walhalla sopii erinomaisesti esimerkiksi häiden järjestämiseen. Talon kokonaispinta-ala on noin 400 m2, joten juhlakansaa taloon mahtuu jopa 200 henkilöä.

Juhlasali

Talosta löytyy iso juhlasali, jossa tuolit ja pöydät 100 hengelle. Juhlasalin toisessa päässä on tanssilattia ja DJ-koppi valoineen ja AV-laitteineen, joiden avulla musiikin toistaminen onnistuu vaikka CD-levyltä tai omalta puhelimeltasi tai tietokoneeltasi. Salissa on kokouskäyttöön soveltuva valkokangas ja videotykki ovat erikseen varattavissa. Toisesta päästä salia löytyvät narikka, isot naisten ja miesten vessat sekä keittiö, jonka yhteydessä baaritiski, sekä erilliseen tarjoiluhuoneeseen avautuva tarjoiluluukku. Keittiön varustukseen kuuluu suuri kylmiö, suurtalouskeittiöön tarkoitettuine astianpesukoneineen ja uuneineen. Tarjoilutilassa on erikseen varattavissa astiasto 100 henkilölle.

Saunaosasto

Lisäksi talossa on takkatilat, joista löytyy televisio ja piano, jotka ovat vapaassa käytössä. Takkatilat toimivat tarvittaessa vaikka lapsiparkkina hääjuhlien aikana: Pomppulinna on varattavissa erikseen. Takkatilojen yhteydessä ovat saunatilat 15–20 hengelle. Saunasta löytyy oma äänentoistojärjestelmä. Saunasta pääsee jäähdyttelemään vilpolaan. Pihalta löytyy laajan nurmikentän lisäksi myös grillikatos ja petankki-kenttä.

Vuokraus käytännössä

Walhallan vuokrausaika on klo 13:00 – 08:00. Koko talon lisäksi voi vuokrata myös pelkän takkahuoneen ja saunatilat. Vuokraushinta sisältää tilojen perussiivouksen (mahdolliset lisätunneista kertyneet lisäkulut veloitetaan erikseen). Varaukset, esittelyt ja muut vuokraamiseen liittyvät tiedustelut puhelimitse killan toimistolta numerosta 045-1294440 maanantaista perjantaihin klo 10.00-14.00 välisenä aikana tai sähköpostitse: toimisto (ät) olk.fi. Lisätietoja talosta voit kysyä myös kiltamestarilta osoitteesta kiltamestari (ät) olk.fi.

Ylimääräiset päivät -50%

Huomioithan, että maksat täyden hinnan vain yhdestä varaamastasi päivästä. Jos siis varaat useamman kuin yhden päivän, veloitamme täyden hinnan vain yhdestä päivästä (vuokrahinnaltaan arvokkain päivä) ja loput päivät ovat puoleen hintaan!

Hinnasto