Walhalla

“Hic tempus non transit”

OLK ry:n kiltatalo Walhalla sijaitsee Oulun Hietasaaressa hyvien kulkuyhteyksien varrella osoitteessa Jaalakuja 1. Matkaa kaupungin keskustasta on hieman yli 2 kilometriä, ja Nallikarin uimaranta ja camping-alue sekä Holiday Club Oulun Eden sijaitsevat alle kilometrin päässä.

 

OLK ry vuokraa Walhallaa yksityishenkilöille, yrityksille ja järjestöille juhlia, kokouksia, saunailtoja ja muita tilaisuuksia varten. Walhalla sopii erinomaisesti esimerkiksi häiden järjestämiseen. Talon kokonaispinta-ala on noin 400 m2, joten juhlakansaa taloon mahtuu jopa 200 henkilöä. Vuokraaja sitoutuu huolehtimaan riittävistä toimista Covid-19 tartuntojen ehkäisemiseksi, paikallisia ja kansallisia suosituksia noudattaen.

Juhlasali

360° Panorama: Vaihda huonetta klikkaamalla alalaidan nuolista. Voit myös itse selata ja zoomata kuvaa.

Talosta löytyy iso juhlasali, jossa on tuolit ja pöydät 100 hengelle. Juhlasalin toisessa päässä on tanssilattia ja DJ-koppi valoineen ja AV-laitteineen, joiden avulla musiikin toistaminen onnistuu CD-levyltä ja omalta puhelimeltasi tai tietokoneeltasi. Salissa on kokouskäyttöön soveltuva valkokangas ja videotykki ovat erikseen varattavissa. Toisesta päästä salia löytyvät narikka, isot naisten ja miesten vessat sekä keittiö, jonka yhteydessä baaritiski, sekä erilliseen tarjoiluhuoneeseen avautuva tarjoiluluukku. Keittiön varustukseen kuuluu suuri kylmiö, suurtalouskeittiöön tarkoitettuine astianpesukoneineen ja uuneineen. Tarjoilutilassa on erikseen varattavissa astiasto 100 henkilölle.

Saunaosasto

Lisäksi talossa on takkatilat, joista löytyy televisio ja piano, jotka ovat vapaassa käytössä. Takkatilojen yhteydessä ovat saunatilat 15–20 hengelle. Saunasta löytyy oma äänentoistojärjestelmä. Saunasta pääsee jäähdyttelemään terassille. Pihalta löytyy laajan nurmikentän lisäksi myös grillikatos ja petankki-kenttä.

 

Palju

Talon terassilta löytyy palju, joka on varattavissa erikseen. Varaukseen kuuluu polttopuut, vesi sekä paljun pesu. Lämmittäminen, täyttö sekä tyhjennys ovat vuokralaisen vastuulla.

 

Astiasto

Astiaston vuokraus 100 hengelle on 150€ per vuokrauskerta.

Vuokraus käytännössä

Walhallan vuokrausaika on klo 13:00 – 08:00. Koko talon lisäksi voi vuokrata myös pelkän takkahuoneen ja saunatilat. Vuokraushinta sisältää tilojen perussiivouksen (mahdolliset lisätunneista kertyneet lisäkulut veloitetaan erikseen). Pyhäpäivinä/sunnuntaisin alla oleviin varaushintoihin voi tulla muutoksia, varmistahan ajankohtaisen hinnan mikäli varaat näille päiville. Varaukset, esittelyt ja muut vuokraamiseen liittyvät tiedustelut puhelimitse killan toimistolta numerosta 045-1294440 maanantaista perjantaihin klo 10.00-14.00 välisenä aikana tai sähköpostitse: toimisto(ät)olk.fi. Lisätietoja talosta voit kysyä myös kiltamestarilta osoitteesta kiltamestari(ät)olk.fi.

Ylimääräiset päivät -50%

Huomioithan, että maksat täyden hinnan vain yhdestä varaamastasi päivästä. Jos siis varaat useamman kuin yhden päivän, veloitamme täyden hinnan vain yhdestä päivästä (vuokrahinnaltaan arvokkain päivä) ja loput päivät ovat puoleen hintaan!

Hinnasto

 

TilatAikaKiltalaiset, Harrasteryhmät, OHLKKannatusjäsenet, Lahjoittajat, Muut killatUlkopuolisetKoulut/ lukiolaiset
Koko taloaina perjantai ja lauantai

touko-, kesä-, marras-, joulukuu

lisäksi su-to

420 €600 €840 €960 €
Koko taloMuut ajat*300 €480 €720 €840 €
TakkatilatMuut ajat*180 €360 €600 €840 €
PaljuAina150 €150 €200 €200 €

*Muut ajat: su-to muina kuin ylläolevina kuukausina.

Takkatilojen vuokra sisältää: keittiö, tarjoilutila, takkahuone, sauna/pesutilat, WC:t ja piha-alue.

Varauskalenteri

Nettikalenterimme päivittyy viiveellä. Tarkista ajantasainen varaustilanne toimistolta (toimisto(ät)olk.fi) tai kiltamestarilta (kiltamestari(ät)olk.fi). Pahoittelemme häiriöstä aiheutuvaa haittaa.

Avaa Walhallan varauskalenteri tästä linkistä.

Päivitetty: loka 10, 2023 @ 09:31